Mijn accountBack2table 2-persoons kussenset


Voor alle Back2Table-modellen is een speciaal ontworpen kussenset beschikbaar. De hoogwaardige Cartenzastof is slijtvast en water- en zonafstotend. Ze zijn waterafstotend en kunnen dus prima een regenbuitje overleven. Advies is wel om ze binnen te halen als u ze niet gebruikt, dan blijven ze nog langer mooi. De kussenset is een comfortabele aanvulling op uw Back2Table en vergroot het comfort voor de langere zit.

Al onze back2table bank en picknicktafel in 1 worden vanaf nu standaard geleverd in maxi modellen. Heeft u nog een standaard model dan zijn daar natuurlijk altijd kussens te krijgen. Stuur ons een mailtje om de prijs van een standaard kussen set te weten te komen en of te bestellen. 

Kleuren

Back2Table heeft 5 standaardkleuren kussensets in productie. Naast deze kleuren zijn er nog vele andere kleuren mogelijk. U bestelt standaard een complete kussenset, 2 kussens voor de zitting én een rugkussen. Dus zit uw kleur er niet tussen? Of wilt u maar een deel van de kussenset? Neemt u dan gerust contact met ons op.  


Vanaf € 160,00

Bestellen


Artikelnr B2T-KS2

Gerelateerde productenTerug
© 2019 back2table - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design